Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Martie 2019
Vizualizari: 511
Comentează add

Construcţia primei părţi a magistralei 6 de metrou va fi scoasă la licitaţie luni, a anunţat ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.

Construcţia primei părţi a magistralei 6 de metrou, scoasă la licitație

radiojurnal
Construcţia primei părţi a magistralei 6 de metrou va fi scoasă la licitaţie luni, a anunţat ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.
 
Magistrala va face legătura cu Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Otopeni şi este una dintre priorităţile ministerului, a mai spus ieri Răzvan Cuc:
 
 
Răzvan Cuc: În cursul zilei de luni veţi vedea încărcat pe SICAP prima parte a Magistralei 6, vorbesc de primele şase staţii, 1 Mai - staţia Tokyo, proiectarea şi execuţia pentru primele şase staţii şi m-au informat cei de la Metrorex că în cursul lunii aprilie, vom avea încărcat în SEAP şi partea a doua, celelalte şase staţii, staţia Tokyo - Otopeni. Cu siguranţă, şi eu voi cere comisiei să se pronunţe mai repede pe aceste proiecte, ca să putem semna contractele şi firma câştigătoare să demareze lucrările, astfel încât să finalizăm acest tronson foarte mult aşteptat de către toată lumea
 
Realizator: Săptămâna viitoare ar putea fi numit şi un nou director general la CFR Călători.
 
Ministrul a explicat că expiră contractul de mandat al actualului manager, de care el nu este mulţumit, iar propunerea Consiliului de administraţie va fi numirea unei alte persoane.
 
Răzvan Cuc a afirmat că directorul companiei de transport feroviar a demonstrat că nu cunoaşte bugetele de care dispune sau proiectele pe care trebuie să le implementeze

Etichete magistrala 6metroulicitatieotopenirazvan cuc

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live