Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Decembrie 2021
Vizualizari: 252
Comentează add

Se discută 2 variante: un proiect aflat pt dezbatere în Cam Deputaţilor şi un proiect legislativ care va fi prezentat în zilele următoare, de ministrul sănătăţii, Alexandru Rafila.

Construcţia bugetară2o22 şi certificatul verde vor fi discutate în coaliție

radiojurnal

   Foto: https://ec.europa.eu.

Liderii noii coaliţii de guvernare vor continua astăzi discuţiile începute ieri, în prima şedinţă în actualul format, urmând să fie abordate subiecte precum construcţia bugetară pe anul viitor şi certificatul verde.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a menţionat că în prezent sunt două variante luate în calcul: proiectul care se află pentru dezbatere în Camera Deputaţilor, dar şi un proiect legislativ nou, pe care ministrul sănătăţii, Alexandru Rafila, urmează să îl prezinte în zilele următoare.

Ieri, liderii coaliţiei au agreat reducerea TVA la gigacalorie la 5 %, pe perioada de iarnă.

A fost analizată şi introducerea unei taxe de solidaritate de 1 la sută pentru companiile care au o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lei anual, dar nu a fost luată încă o decizie, fiind aşteptată o analiză de impact a unei astfel de măsuri din partea ministrului de finanţe, Adrian Câciu, a informat reporterul RRA, Cătălin Purcaru.


Etichete coaliția de guvernarepsdcertificat verdepandemia covid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live