Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL Miercuri, 17 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Februarie 2018
Vizualizari: 784
Comentează add

Anunţul a fost făcut, cu puţin timp în urmă, de ministrul Apărării, Mihai Fifor, invitat la emisiunea "Serviciul de noapte"

Constanţa va avea, din nou, Liceu de Marină

radiojurnal

  Mihai Fifor

 Mihai Fifor: "Vă asigur că vom face lucrul acesta cu toată responsabilitatea, readucând în Constanţa o unitate de învăţământ liceal de elită, aşa cum a fost întotdeauna Liceul de Marină din Constanţa.

Sperăm noi ca, dacă lucrurile acestea se întâmplă pe 15, în toamna aceasta să putem deja să deschidem porţile Colegiului de Marină pentru MApN şi să putem să pornim la drum în modul cel mai serios cu putinţă.   

Spuneam că veştile nu sunt bune numai la nivelul colegiului. Am făcut o vizită foarte bună acum câteva zile la Constanţa. Am fost atunci cu generalul Ciucă şi cu amiralul Mârşu şi am luat la pas practic cam tot ce avem noi la Marea Neagră. Am vizitat şi Academia Navală "Mircea cel Bătrân" şi sunt foarte multe lucruri pe care le vom sprijini în continuare pentru dezvoltarea acestei unităţi de învăţământ superior militar de elită din România. Lucrul bun este că vom investi, de pildă, pentru ca dânşii să-şi dezvolte departamentul de cercetare. Credem foarte mult în faptul că orice instituţie de învăţământ superior din această ţară nu poate face performanţă dacă n-are şi această activitate de cercetare foarte-foarte bine pusă la punct. Or, noi încercăm să investim foarte mult şi în zona aceasta."


Etichete Mihai FiforLiceu de MarinaConstantaCiucăMârsuacademia navala

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live