Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu

19 Mai 2016
Vizualizari: 564
Comentează add

Inculpatul Constantinescu Nicușor Daniel ar fi încălcat "în mod repetat" una dintre obligațiile impuse de controlul judiciar.

Constanța: Procurorii cer arestarea preventivă a lui Nicușor Constantinescu

mona-constantinescu

Foto: Arhivă.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța,  au formulat astazi propunerea de înlocuire a măsurii preventive a controlului judiciar cu măsura arestării preventive față de inculpatul Nicușor Daniel Constantinescu, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată.

Propunerea a fost înaintată Curții de Apel Constanța.

Intr-un comunicat al DNA se arată  ca propunerea de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că inculpatul Constantinescu Nicușor Daniel a încălcat în mod repetat una din obligațiile impuse prin Încheierea din 5.12.2014, emisă de Curtea de Apel Constanța, prin care s-a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar şi anume aceea de a se prezenta la instanţa de judecată ori de câte ori era chemat.

Potrivit referatului de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura mai grea a arestării preventive, a rezultat că, de la data de 29 martie 2016 până în prezent, inculpatul Nicușor Daniel Constantinescu, cu rea credință, a lipsit de la toate termenele de judecată, motivând faptul că este nedeplasabil ca urmare a unei intervenții chirurgicale la un picior, fiind internat ulterior, pentru recuperare, la Sanatoriul Balnear Techirghiol. Mai mult,  deși inculpatul pretindea că nu se putea deplasa, până în prezent acesta a părăsit de mai multe ori Sanatoriul Balnear Techirghiol pentru a-și rezolva diverse „probleme personale ” se mai arata in comunicat.


Etichete arestării preventiveinculpatul Nicușor Daniel Constantinescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live