Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Cealera, Constanța

29 Aprilie 2021
Vizualizari: 307
Comentează add

La Constanța, cei mai mari agenți economici din județ au început de ieri vaccinarea propriilor angajați în cadrul unei campanii inițiate de Prefectura Constanța și DSP.

Constanța: Cei mai mari agenți economici au început vaccinarea angajaților

sorin-cealera-constanta

  Foto: https://www.facebook.com/ROVaccinare/

Zeci de companii private din țară organizează centre de imunizare.

La Constanța, cei mai mari agenți economici din județ au început de ieri vaccinarea propriilor angajați în cadrul unei campanii inițiate de Prefectura Constanța și Direcția de Sănătate Publică. La Şantierul Naval Damen din Mangalia, unde lucrează 2.000 de oameni, au fost imunizate primele 45 de persoane. 

Reporter: Soții Petruţa şi Lorin Grigorovici a fost primii doi angajați ai Şantierului Naval Mangalia care s-au vaccinat la sediul companiei. V-aţi vaccinat în familie, înţeleg, şi soţia dumneavoastră, şi dumneavoastră. Cum vedeţi viitorul?
 
Lorin Grigorovici: Da. Fără restricții, să putem să mergem liberi, să conversăm cu toată lumea. Normalitate.
 
Petruţa Grigorovici: Pentru siguranța mea, a familiei mele, a celor din jur, a colegilor, să merg mai liniștită la muncă și să scăpăm de acest virus.
 
Reporter: Campania de vaccinare este deschisă angajaţilor proprii şi membrilor familiilor acestora, dar și subcontractorilor care lucrează pe platforma șantierului naval. Chris Groninger, directorul general Damen Shipyards Mangalia: Vrem să stimulăm pe toată lumea să se vaccineze. Evident, nu obligăm pe nimeni. Vaccinarea este voluntară, dar vrem să o facem cât mai accesibilă pentru angajați.
 
Reporter: Autoritățile au contactat primii 100 de angajatori din județ pentru a facilita vaccinarea personalului - fie la sediile firmelor, fie la Pavilionul Expozițional din Constanța.
 
Cristina Schipor, directorul DSP Constanța: Continuăm cu șantierele din Constanța, Agigea. Sunt angajatori care au contracte cu unități sanitare. La cele care nu au, bineînțeles că noi vom veni cu echipele mobile, deoarece interesul este să vaccinăm.
Reporter: Până la această oră, în județul Constanța au fost vaccinate peste 140.000 de persoane.
 
(PH)
 

Etichete Constantaagenti economiciDSP(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live