Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Stelian Radu-Cacuci, Oradea

25 August 2014
Vizualizari: 1161
Comentează add

Cele mai mari două spitale din Oradea, Judeţean şi Municipal, îşi vor administra împreună anumite activităţi. Economia preconizată, în decurs de un an, este de un milion de euro.

Consorţiu spitalicesc la Oradea

stelian-radu-cacuci-oradea

Cele mai mari două spitale din Oradea, Judeţean şi Municipal, îşi vor administra împreună mai multe activităţi, cu scopul de a reduce cheltuielile de funcţionare.

Consorţiul spitalicesc va fi condus de consiliile de administraţie ale celor două unităţi medicale şi va avea un director coordonator.

Serviciile-suport care vor fi puse în comun sunt laboratorul de analize, cantina, sterilizarea, curăţenia, achiziţia de produse şi compartimentele personal, juridic şi administrativ.

Primul serviciu unificat va fi, de la 1 septembrie, laboratorul.

Medicii orădeni au vizitat mai multe unităţi spitaliceşti din ţări europene, unde există asemenea practici de funcţionare în comun.

Economia preconizată a se realiza în decurs de un an este de un milion de euro, însă situaţia exactă va fi prezentată la jumătatea anului viitor. 


Etichete Ştiri Nord-VestOradeaspitalconsorţiulaborator

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live