Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Miercuri, 08 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

2 Februarie 2020
Vizualizari: 513
Comentează add

UPDATE: ora 17.00 - Declaraţii ale premierului Ludovic Orban, preşedintele PNL, în cadrul reuniunii partidului.

Consiliul Naţional al PNL

alina-stanuta

Premierul Ludovic Orban (dr.), presedintele PNL, participa la reuniunea Consiliului National al Partidului National Liberal, eveniment desfasurat la Palatul Parlamentului. 2.02.2020. Foto: Agerpres.

UPDATE: ora 17.00 - Declaraţii ale premierului Ludovic Orban, preşedintele PNL, în cadrul reuniunii partidului

Reuniune liberală în desfăşurare; la Bucureşti se discută în principal despre activitatea guvernului. Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a afirmat că nu se lasă judecat de actuala majoritate din Parlament şi le-a transmis liberalilor că urmează o perioadă tulbure.

Ludovic Orban: Nu știu ce se va întâmpla în parlament, dar vă zic clar: nu mă las judecat de actuala majoritate din parlament, care nu are nicio legătură cu interesul României! Nu mi-e teamă de ei și indiferent ce se va întâmpla în următoarea perioada, noi avem un singur lucru de făcut: să răspundem aşteptărilor românilor, să ne ducem către fiecare român, să le arătam visul nostru, credința noastră și puterea de a le realiza, să reușim în toate alegerile care vor urma.

Realizator: Plenul parlamentului se reuneşte luni pentru prezentarea moţiunii de cenzură depuse de PSD după angajarea răspunderii guvernului pe proiectul alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

Moţiunea are 208 semnături ale PSD şi UDMR, iar pentru a fi adoptată are nevoie de 233 de voturi. Data dezbaterii şi votului în cazul moţiunii de cenzură urmează să fie stabilită de birourile reunite ale legislativulu

----Știrea inițială---

Consiliul Naţional al PNL este în plină desfăşurare, la această oră, la Palatul Parlamentului.

Pe agenda reuniunii se află raportul de activitate al Guvernului Orban, alături de bilanţul politic al conducerii PNL şi al grupurilor parlamentare.

Liberalii îşi stabilesc, totodată, priorităţile pentru noua sesiune parlamentară şi strategia pentru alegerile locale.

Redactorul nostru Alina Stănuţă este acum la Parlament şi ne oferă detalii în direct. Bună ziua, Alina, te ascultăm!


Reporter: Alina Stănuţă  - Bună ziua! Vicepremierul Raluca Turcan arăta în discursul său susținut în fața a peste 1.200 de delegați ai PNL, reuniți la Palatul Parlamentului, că liberalii - aflați la guvernare - și-au propus să facă din România o țară care să investească masiv în viitorul ei.

"Am schimbat radical soarta României" - mai spunea Raluca Turcan care menționa că este pentru prima dată când s-a început anul cu o Lege a bugetului adoptată.


Raluca Turcan: 50 de miliarde de lei - alocăm în anul acesta pentru investiții publice. Nu este atât cât ne dorim, dar rețineți, când auziți intoxicările PSD-ului, este cu 60% mai mult decât a dat PSD, în 2018 și dublu față de anul 2017! Redeschidem cea mai mare parte a șantierelor de investiții, abandonate de ani de zile, din cauza partidului antidezvoltare PSD. Investiții în școli, spitale, autostrăzi, centuri ocolitoare, căi ferate și nu decontăm facturi fictive.


Reporter: În discursul susținut cu această ocazie, liderul PNL din Camera Deputaților, Florin Roman, arăta că trebuie continuată lupta cu PSD și critica moțiunea de cenzură depusă de social-democrați.

Aici, la Palatul Parlamentului este așteptat să își susțină discursul și premierul Ludovic Orban, liderul PNL. Vom reveni.


Etichete Consiliul Naţional al PNLpalatul parlamentuluiludovic orbanraluca turcan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live