Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Aprilie 2017
Vizualizari: 676
Comentează add

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat astăzi bugetul Primăriei Capitalei, care se ridică la 1,1 miliarde de euro.

Consiliul General a aprobat bugetul Primăriei Capitalei

radiojurnal

 

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat astăzi bugetul Primăriei Capitalei, care se ridică la 1,1 miliarde de euro.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că priorităţile din acest an sunt asigurarea unor condiţii cât mai bune în sistemul de sănătate publică şi în unităţile de învăţământ, precum şi rezolvarea marilor probleme de infrastructură ale Bucureştiului.

Ea a vorbit, de asemenea, despre proiectele de investiţii ale municipalităţii.  

Gabriela Firea: "În proiectul de anul acesta, avem şi foarte multe investiţii noi; am punctat 58 dintre acestea, printre care 16 grădiniţe, 10 after-school, 15 extinderi de şcoli, o sală de sport în incinta Şcolii Centrale.

"Vor mai fi de asemenea şi alte săli de sport, şase cartiere de locuinţe sociale şi pentru tineri, un parc de distracţii şi agrement, acvariu public cu centru de cercetare, şase cămine de bătrâni, teatru temporar.

"În ceea ce priveşte proiectele de infrastructură, am alocat suma de 80 de milioane de euro.

"Aici este vorba despre proiecte care sunt acum în derulare şi care unele vor fi finalizate în acest an sau anul viitor şi de asemenea vorbim şi despre proiecte noi."


Etichete bugetul Primăriei CapitaleiConsiliul General al Municipiului BucureştiPrimarul generalGabriela Firea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live