Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 06 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florentina Varga

18 Octombrie 2015
Vizualizari: 982
Comentează add

Prim vice-preşedintele executiv al PNL, Cătălin Predoiu, compară Congresul PSD de duminică cu "un târg al puterii între inculpaţi, trimişi în judecată sau condamnaţi".

Congresul PSD, "târg al puterii între inculpaţi"

florentina-varga

Cătălin Predoiu. Foto: facebook.com. 

PNL condideră că delimitarea de comunism invocată de liderul PSD, Liviu Dragnea, este o scenetă pusă la cale de social-democraţi.

Comunismul este sursa şi temelia pe care a fost construit acest partid, consideră liberalii, care apreciază că recunoaşterea de către PSD a crimelor comunismului sau momentele de reculegere ţinute de complezenţă sunt doar noi forme de ipocrizie.

Prim vice-preşedintele executiv al PNL, Cătălin Predoiu, a afirmat, la o conferinţă de presă, că în mod inevitabil, după 15 ani în care s-a aflat la guvernare şi 10 în care a dat şi preşedintele României, PSD şi-a pus amprenta asupra societăţii româneşti.

"Astăzi, PSD şi-a făcut congres. S-au ridicat în picioare, să se reculeagă pentru victimele comunismului. Cinism şi ipocrizie. Diversiune şi sarcasm. Congresul PSD s-a dovedit a fi un simplu târg al puterii între inculpaţi, trimişi în judecată sau condamnaţi. Acest târg ne demonstrează că PSD continuă în politica românească modelul de feudalism politic pe care l-a introdus după 1989.

"PSD nu se poate moderniza, aşa cum ne spune dl Dragnea, pentru că nu dispune de mentalitatea necesară modernizării. Modernizarea înseamnă trecerea în slujba agendei cetăţeanului. Cine din conducerea PSD poate oferi garanţii că acesta va trece în slujba agendei cetăţeanului?", a spus Cătălin Predoiu. 


Etichete prim-vicepreşedintele executiv PNLCătălin PredoiuCongresul PSDcomunismpolitică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live