Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simina Botar

30 Iunie 2015
Vizualizari: 1158
Comentează add

Conferinţa “Media 2020” reuneşte manageri de presă şi jurnalişti de pe patru continente: Europa, Asia, America şi Australia.

Conferinţa “Media 2020” organizată de SRR, începe la București

simina-botar

Arhivă Foto: Alexandru Dolea.

Noile posibilităţi pe care le oferă consumatorului de radio şi televiziune progresul rapid al tehnicii, ca şi noile cerinţe ale publicului ascultător pentru conţinutul programelor - vor fi teme de discuţie timp de două zile, la Bucureşti, în cadrul Conferinţei “Media 2020”.

Deschiderea conferinţei are loc marţi, 30 iunie, ora 9:00, la hotel Radisson Blu , în prezenţa Ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Manifestarea este organizată în parteneriat de Societatea Română de Radiodifuziune şi Uniunea Audiovizualului din zona Asia-Pacific, care acceptă pentru prima data în istoria sa de 52 de ani să iasă din zona geografică a membrilor săi.

Este prima întalnire majoră a audiovizualului din zona Asia-Pacific cu audiovizualul european.

Alegerea Bucureştiului ca loc de întâlnire pentru a discuta viitorul media este rezultatul activităţii constructive pe care Radio România a dus-o ca membru al Uniunii Audiovizualului din Asia-Pacific, cea mai mare uniune a difuzorilor de audiovizual din lume, cu o audienţă de peste 4 miliarde de oameni.

Participanţii la conferinţa "Media 2020" sunt manageri importanţi din industria media, jurnalişti, producători, prezentatori ai platformelor radio digitale şi reprezentanţi ai organizaţiilor internaţionale media de pe 4 continente: Europa, Asia, America şi Australia.

Programul evenimentului şi alte amănunte, pe abumedia2020.radioromania.ro

Mai multe informații despre acest eveniment puteți găsi pe portalul nostru special ABU Media 2020.


Etichete ABU Media 2020Conferinţa „Media 2020 – Bringing Media to the Future”Radio RomâniaABUEuropaAsiaSocietatea Română de RadiodifuziuneUniunea Audiovizualului din zona Asia-Pacificplatforme radio digitale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live