Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Iunie 2015
Vizualizari: 813
Comentează add

Instanţa Supremă a decis să conexeze cele două dosare în care este judecată fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, pentru fapte de corupţie.

Conexarea celor două dosare ale Alinei Bica

radiojurnal

Alina Bica. Arhivă Foto: captură video.

Instanţa Supremă a decis să conexeze cele două dosare în care este judecată fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, pentru fapte de corupţie în legătură cu supraevaluarea unor terenuri de către Comisia de Stabilire a Despăgubirilor din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor. 
 
Pe de altă parte, judecătorii au dispus formarea unui nou dosar, prin disjungere, în care să fie judecaţi Alina Bica şi Adriean Videanu, pentru infracţiuni care nu au legătură cu intervenţiile la ANRP. 
 
Cele două dosare cunoscute ca Bica 1 şi Bica 2 au fost trimise în instanţă de procurorii DNA, în decembrie 2014, respectiv în februarie anul acesta. 
 
Alături de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, sunt judecaţi în primul dosar, pentru abuz în serviciu, şi ceilalţi membri ai Comisiei de despăgubiri din 2011, dar şi un evaluator şi omul de afaceri Gheorghe Stelian, iar în cel de-al doilea dosar, Alin şi Dorin Cocoş şi un fost consilier. 

Etichete Instanţa Supremăfosta şefă a DIICOTAlina BicaComisia de Stabilire a Despăgubirilor din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Restituirea ProprietăţilorAdriean VideanuDNA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live