Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alin Şerbănescu

31 Ianuarie 2015
Vizualizari: 1486
Comentează add

Conducerea SRI, inclusiv directorul interimar, Florian Coldea, va fi audiată săptămâna viitoare în Parlament, a anunţat senatorul PNL Theodor Athanasiu.

Conducerea SRI, audiată în Parlament

alin-serbanescu

Foto: sri.ro.

Comisia comună din Senat şi Camera Deputaţilor pentru controlul activităţii SRI va include pe agenda şedinţei de săptămâna viitoare rezultatele unui raport al Serviciului referitor la situaţia creată de declaraţiile publice de ieri ale deputatului PMP Elena Udrea, care a lansat acuzaţii la adresa directorului interimar al SRI. 

"Astăzi am avut o discuţie cu conducerea interimară a SRI. Mi-au precizat foarte clar că a fost începută o verificare internă, ca măsură standard în astfel de situaţii. 
 
"Am convenit ca săptămâna viitoare, conducerea SRI ne va face o prezentare a concluziilor verificării interne", spune şeful Comisiei parlamentare, deputatul PSD Georgian Pop. 
 
Şedinţa Comisiei parlamentare comune pentru controlul activităţii SRI fusese convocată încă de joi, săptămâna aceasta, pentru a discuta cu conducerea Serviciului despre nivelul de alertă în care se află Brigada Antitero din cadrul SRI, despre riscuri teroriste, probleme legate de ultimele evoluţii de la graniţa de est a României şi alte probleme privind siguranţa naţională.

Etichete SRIComisia comună din Senat şi Camera Deputaţilordeputatul PSD Georgian PopElena Udrea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live