Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

24 Octombrie 2019
Vizualizari: 836
Comentează add

Printre obiectivele imediate ale viitorului cabinet se numără: restructurarea componenței guvernului, modificarea legilor justiției și măsuri imediate pentru stimularea economiei.

Conducerea PNL a validat lista de miniștri și programul de guvernare

alina-stanuta

 Premierul desemnat, Ludovic Orban.          Foto Agerpres.

Biroul Politic Național al PNL a validat lista de miniștri și programul de guvernare propuse de premierul desemnat lui Ludovic Orban. Printre obiectivele imediate ale viitorului cabinet se numără: restructurarea componenței guvernului, modificarea legilor justiției și măsuri imediate pentru stimularea economiei.

Premierul desemnat Ludovic Orban spunea că guvernul pe care îl va propune are în vedere mai multe obiective urgente, între care o rectificare bugetară, pregătirea pentru iarnă sau organizarea în cele mai bune condiții a alegerilor prezidențiale.

Există riscul de a pierde bani europeni - mai arăta Ludovic Orban - care preciza că în fiecare domeniu de activitate trebuie rezolvate urgențe.

"România are nevoie de un guvern legitim, cu deplină capacitate de exercițiu a prerogativelor sale. Partidul Național Liberal, așa cum i-a anunțat pe români, și-a asumat răspunderea formării guvernului și, după reușita moțiunii de cenzură, a dat României o formulă de guvernare care urmează procedurile de învestire în cele două Camere ale Parlamentului. Ne aflăm pentru într-o situație extrem de gravă", a declarat premierul desemnta, Ludovic Orban.


Etichete PNLguvernpremier desemnatLudovic Orban

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live