Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

25 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1130
Comentează add

Dacian Cioloş a precizat, la începutul şedinţei de guvern, că situaţia de la ISU Bucureşti indică probleme structurale şi nu doar o situaţie punctuală în cazul clubului Colectiv.

Conducerea ISU Bucureşti-Ilfov "trebuie demisă"

petruta-obrejan

Prim-ministrul Dacian Cioloş. Foto: gov.ro.

Conducerea ISU Bucureşti trebuie demisă - consideră premierul Dacian Cioloş.

Mai mult, şefii acestor instituţii nu trebuie să mai rămână în sistem.

Dacian Cioloş a precizat, la începutul şedinţei de guvern, că situaţia de la ISU Bucureşti indică probleme structurale şi nu doar o situaţie punctuală în cazul clubului Colectiv.

Premierul a afirmat că ISU ştia de problemele de la Colectiv, însă s-a mulţumit doar să mai adauge o hârtie şi nu să verifice în teren situaţia existentă.

Şeful executivului a cerut secretarului de stat Raed Arafat să elaboreze un program de reformă şi restructurare a ISU.

"Sunt aproape convins că nu este o situaţie singulară. Probabil nu este doar la Bucureşti şi de asta aş vrea să văd în perioada imediat următoare din partea domnului Arafat o analiză şi un plan de acţiuni acolo pentru o restructurare a ISU. Pe de altă parte, vă rog să confirmaţi că cei de la conducerea ISU Bucureşti au fost demişi şi că nu mai au ce căuta în conducerea ISU sau în ISU ca atare", a declarat Dacian Cioloş.

Executivul a adoptat astăzi şi o ordonanţă de urgenţă care permite decontarea tratamentului medical acordat în spitalele din străinătate pacienţilor răniţi în clubul Colectiv.

De asemenea, Ministerul Sănătăţii va plăti şi contribuţia personală a pacienţilor, stabilită conform legislaţiei naţionale a statelor în care se acordă tratamentul medical. 


Etichete premierul Dacian Cioloşconducerea ISU Bucureşti-Ilfovsuspendare şi demitereclubul Colectivsecretarului de stat Raed Arafat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live