Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

18 Martie 2016
Vizualizari: 1064
Comentează add

Minerii de la exploatările viabile din Valea Jiului au început să se strângă în faţa Complexului Energetic, nemulţumiţi de faptul că administraţia a denunţat unilateral CCM.

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara a denunţat unilateral CCM

ilie-pintea

Foto: Arhivă/Ilie Pintea.

Minerii de la exploatările viabile din Valea Jiului au început să se strângă în faţa Complexului Energetic Hunedoara, nemulţumiţi de faptul că administraţia a denunţat unilateral Contractul Colectiv de Muncă.

Complexul Energetic Hunedoara a denunţat unilateral Contractul Colectiv de Muncă, în această dimineaţă, urmând ca administratorul judiciar să înceapă negocierea unui nou contract, în cel mai scut timp.

Măsura i-a nemulţumit pe angajaţi, iar preşedintele Sindicatului "Muntele", Petru Nica, a declarat că vor fi afectate nu mai puţin de 16 facilităţi care erau prevăzute până acum.  etru Nica: E vorba de a adaosurile pentru sărbători, pentru Ziua Meseriei.

Este vorba de ajutorul pentru energia electrică şi energia termică, tichetele, masa caldă, transportul la şi de la locul de muncă, sunt foarte multe drepturi.  

Sindicaliştii spun că nu au un partener de dialog, pentru că administratorul special este o firmă din Craiova, iar cel judiciar se află la Bucureşti şi se vor adresa instanţei.

Într-un comunicat de persă, administraţia a precizat că denunţarea unilaterală a Contractului Colectiv se impune având în vedere intenţia de reorganizare a societăţii şi din cauza faptului că măsurile aplicate până în prezent nu sunt suficiente pentru realizarea unei economii care să permită în continuare susţinerea activităţii.


Etichete Conducerea Complexului Energetic Hunedoara a denunţat unilateral CCMValea Jiuluipreşedintele Sindicatului "Muntele"Petru Nica

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live