Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE - continuare Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Ianuarie 2018
Vizualizari: 397
Comentează add

În aceste zile, conducerea centrală a Partidului Social-Democrat are programate mai multe întâlniri cu membrii filialelor locale despre activitatea Guvernului şi a parlamentarilor.

Conducerea centrală a PSD, întâlniri cu filialele locale

florin-lepadatu

 

În aceste zile, conducerea centrală a Partidului Social-Democrat are programate mai multe întâlniri cu membrii filialelor locale despre activitatea Guvernului şi a parlamentarilor.

Joi, liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a avut discuţii cu uşile închise, la Suceviţa, cu reprezentanţii organizaţiilor locale PSD din judeţul Suceava.

Rezultatele actualei guvernări, solicitarea primarilor de a pune la punct legea achiziţiilor publice, dar şi legile adoptate în Parlament au fost teme abordate la întâlnire, a precizat deputatul Alexandru Rădulescu, vicepreşedinte PSD Suceava.

Alexandru Rădulescu: "Programul de guvernare a fost implementat în cea mai mare parte.

Deşi au fost foarte multe temeri că nu se poate susţine o creştere a salariilor în contextul scăderii impozitelor şi a unor taxe, totuşi am reuşit.

S-a făcut o trecere în revistă a activităţii parlamentare, în primul rând legislative, şi s-a ajuns la concluzia că într-un an de zile s-au adoptat câteva legi extrem de importante pentru România, de la legea salarizării unice şi nu în ultimul rând legile justiţiei şi urmează şi în continuare să accelerăm procesul de legiferare în domenii extrem de importante, precum cel al achiziţiilor publice.

Evident că toţi cei care au luat cuvântul, primarii, preşedinţi de organizaţii locale, au făcut un îndemn la echilibru, la unitate, la stabilitate, care sunt premisele implementării acelui program care ne-a adus la guvernare."

La întâlnirea de la Suceviţa au mai participat vicepremierul Paul Stănescu, ministru al dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, precum şi şefa Companiei Naţionale de Investiţii, Manuela Pătrăşcoiu, transmit colegii noştri de la Radio România Iaşi, potrivit Rador.


Etichete PSD

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live