Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

20 Noiembrie 2020
Vizualizari: 159
Comentează add

Cel mai mare spital din județul Sibiu va fi condus, pe o perioadă de cel mult 30 de zile, de locotenent colonel Vlase Constantin Marinel, medic specialist în boli infecțioase.

Conducere militară la Spitalul Județean Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

   Sibiu. Foto: sibiu.ro.  

De astăzi și Spitalul Județean Sibiu are o conducere militară, după ce, în urmă cu două zile,  la șefia Direcției de Sănătate Publică Sibiu a fost numit un militar.

 
Cel mai mare spital din județul Sibiu va fi condus temporar, pe o perioadă de  cel mult 30 de zile, de locotenent colonel Vlase Constantin Marinel, medic specialist în boli infecțioase, și care până acum a fost șeful Ambulatoriului Spitalului Militar de Urgență ”Aristide Serfioti” din Galați, informează Consiliul Județean Sibiu, în subordinea căruia se află spitalul.
 
Amintim că de miercuri, Direcția de Săntate Publică Sibiu este condusă de medical militar colonelul Daniel Chelcea, care anterior a ocupat funcția de director medical al Spitalului Militar de Urgență din Sibiu.
 
De 10 zile, Sibiul este județul din țară cu cea mai mare rată a incidenței cumulate, care potrivit datelor raportate astăzi este de 8,9 cazuri la mia de locuitori

Etichete (II)Spitalul Județean Sibiuconducere militara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live