Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Tudose

10 Ianuarie 2019
Vizualizari: 447
Comentează add

În contextul avertizărilor meteorologice privind perioada imediat următoare, poliţiştii recomandă şoferilor să păstreze o distanţă suficientă ptr a frâna în condiţii de siguranţă.

Conducătorii auto trebuie să adapteze viteza la condiţiile meteo

adriana-tudose

 

Poliţiştii Brigăzii Rutiere din Capitală recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo-rutiere.

În contextul avertizărilor meteorologice pentru perioada imediat următoare, poliţiştii recomandă şoferilor să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă.

Totodată, poliţiştii atrag atenţia că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Autovehiculele cu greutatea de peste 3 tone şi jumătate sau cele de transport persoane cu mai mult de 9 locuri trebuie echipate cu dispozitive antiderapante, a transmis reporterul RRA, Daniela Mănuţă.


Etichete Conducători autovitezăcondiţii meteoavertizări

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live