Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

3 Martie 2021
Vizualizari: 96
Comentează add

În Israel, începând de duminică pot veni în țară zilnic până în 3.000 de israelieni.

Condițiile de deplasare pentru israelieni

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Foto: Wikipedia Commons.

În Israel, începând de duminică pot veni în țară zilnic până în 3.000 de israelieni.

Deplasarea spre Israel se face respectând instrucțiunile Ministerului Sănătății, cu testele respective înainte de îmbarcare și la sosire. Vor putea călători în străinătate israelienii care au certificat de vaccinare completat sau de recuperare după COVID-19. Dragoș Ciocîrlan relatează.

Reporter: Odată cu lansarea planului de redeschidere a aeroportului Ben Gurion, aprobat de guvern, începând de duminică, israelienii vor putea călători de la New York, Frankfurt, Paris și Kiev spre țară, bucurându-se de o perioadă de răgaz în timpul pandemiei de coronavirus. Deocamdată aceste orașe sunt singurele de unde pot decola avioanele, aducându-i pe israelieni acasă. Granițele rămân închise pentru vizitatorii străini. În prezent, există câteva țări, inclusiv Grecia, România, Georgia, Serbia și insulele Seychelle care vor permite accesul israelienilor complet vaccinați, potrivit Jerusalem Post. Cei care nu au fost vaccinați trebuie să prezintă un test PCR negativ. 

Statele Unite și Maroc au o politică aeroportuară în concordanță cu cea de la Ben Gurion: pasagerii trebuie se prezintă un test negativ, inclusiv persoanele vaccinate, potrivit televiziunii israeliene. Alte țări care au aceeași politică sunt Emiratele Arabe Unite, Rwanda, Bulgaria, Tunisia Africa de Sud. Comisia ministerială pentru coronavirus din Israel a aprobat redeschiderea parțială a cerului, permițând venirea în țară zilnic până la 3.000 de israelieni, în conformitate cu instrucțiunile Ministerului Sănătății, cu test înainte de îmbarcare și după aterizare.


Etichete (ii)israelpandemie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live