Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

10 Iunie 2016

Citește articolul și Radio România Actualități împreună cu Aerotravel te trimit în Croazieră pe Mediterana!

Concurs Poftă de vacanță! - Săptămâna 4-10 iulie 2016

radio-romania-actualitati

Foto: Baldau Ionut 

Nava de croazieră oferă toate facilitățile necesare pentru organizarea întâlnirilor de afaceri, conferințelor, evenimentelor și programelor de recompensare și stimulare a angajaților. La bordul lor, turiștii redescoperă autenticul stil de viață mediteranean. Acesta înseamnă o experiență unică, bazată pe relațiile cordiale cu semenii și un nivel ridicat al serviciilor la bord. Cei ce se încumetă, sunt uimiți de diversitatea activităților din timpul unei croaziere. De-a lungul voiajului se descoperă în fiecare zi o mică parte dintr-un gigant plutitor de 5 stele și, bineînțeles, nenumărate destinații de escală. Una dintre cele mai inspirate alegeri pentru vacanță este o croazieră. Raportul dintre preț și beneficii avantajează turistul - Indiciul săptămânii 4-10 iulie 2016: Pescăruș - și cu greu poate fi egalat de clasicul sejur... “pe uscat”.

 

Dacă ai găsit indiciul săptămânii, te poți înscie cu el în formularul de mai jos. Atenție: indiciu valabil doar în săptămâna menționată. Radio România Actualități te invită să participi, începând de luni 9 mai, la un două concursuri cu premii speciale. Destinațiile vor fi un răsfăț total pentru câștigători, deoarece Radio România Actualități împreună cu partenerul Aerotravel îi vor trimite împreună cu o persoană dragă într-un sejur în Portugalia, la Algarve și într-o Croazieră pe Marea Mediterană. Pentru a avea totul clar la început de drum, recomandăm citirea regulamentului.

REGULAMENT

 

Despre Aerotravel: Cu o activitate de peste 18 ani, Aerotravel Lufthansa City Center se află în topul agențiilor de turism din România și se distinge prin calitatea serviciilor și inovația în domeniul produselor turistice. Activitatea Aerotravel Lufthansa City Center se bazează pe un portofoliu complet de produse turistice, care include cazări la hoteluri, bilete de avion, vacanțe pe toate continentele, city break, croaziere, bilete la concerte și evenimente și servicii de rent-a-car. Începând cu anul 2000, Aerotravel este membru al retelei internaționale Lufthansa City Center, care cuprinde 630 agenții de turism în 84 de țări. Cu 7 birouri prezente la nivel național și 110 angajati, Aerotravel a înregistrat în 2014 venituri brute de 34 milioane de euro.

 

 


Etichete Concursuri Romania Actualitati,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live