Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Vineri, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

22 Mai 2015
Vizualizari: 899
Comentează add

De luni 18 mai cei care ne asculta cu atentie in radioprogramele Prietenii de la 10. La minut sau Obiectiv Romania vor putea participa la un concurs cu premii.

Concurs Gala Premiilor UNITER, la final Concurs Gala Premiilor UNITER, la final  - Conține audio

mihaela-helmis

Foto: Arhivă.

De luni 18 mai cei care ne asculta cu atentie in radioprogramele Prietenii de la 10. La minut sau Obiectiv Romania vor putea participa la un concurs cu premii.

Pe parcursul acestei saptamani puteti castiga 5 invitatii cu 2 locuri la Gala UNITER programată in 25 mai la Teatrul National IL Caragiale din Bucuresti.

Pentru prima data in istoria Galei, s-au pus in vanzare bilete pentru spectacolul care va celebra 25 de ani de la înfiintarea Uniunii Nationale a Teatrelor din Romania.

Puteti vota direct in cadrul sondajului „Pentru tine cine e castigatorul?“, de pe noul site www.uniter.ro, sau puteti participa, pe parcursul acestei saptamani , la concursul organizat in direct, la Radio Romania Actualitati.

Toti cei 5 câștigători ai invitațiilor cu 2 locuri la spectacolul de decernare a premiilor UNITER 2015 sunt asteptati să și le ridice la intrarea la Sala Mare a TNB , luni 25 mai , începând cu ora 20,30.

Pentru a evita orice neîntelegere legată de nume și persoană ( conform listei ) câștigătorii sunt rugați să aibă asupra lor cartea de identitate.

19 mai 2015

Audio: -Interviu cu criticul de teatru Monica Andronescu , membru al juriului 1 de nominalizări pentru Gala UNITER si a doua întrebare -concurs pentru obţinerea unei invitaţii la Gala din 25 mai.

Raspunsul corect :Cei doi regizori ai spectacolelor nominalizate sunt Victor Ioan Frunză şi Andrei Şerban , iar invitatia din 19 mai pentru Gala UNITER - a fost câştigată de Pruna Aurelia din jud. Dambovita

20 mai 2015

Audio: - Interviu cu regizorul Alexander Hausvater- premiul pentru intreaga activitate acordat de Senatul UNITER - ralizat de Pompilius Onofrei , si a treia intrebare -concurs pentru obtinerea unei invitatii la Gala.

La întrebarea: Câţi ani de activitate in teatrele lumii au trecut de la debutul regizorului Alexander Hausvater, cu spectacolul Nazdravanul Occidentului, pus în scena la Teatrul National Irlandez din Dublin?( raspuns - 44 de ani) a raspuns corect si este
castigator al invitatiei din 20 mai este Micu Tudorel din Bucuresti

21 mai 2015

Audio: -Interviu cu Maria Zarnescu , critic de teatru, membru al juriului 1 denominalizari al Galei UNITER.

Invitatia din 21 mai la gala UNITER a fost castigata in urma raspunsului corect de Cristina Antoaneta Rădulescu din Bucureşti

22 mai 2015

Audio: -Interviul realizat de Mihaela Helmis cu marele regizor Radu Penciulescu - aflat in Suedia. El este unul dintre cei care , influentat fundamental de creatia lui Peter Brook, apreciaza decizia senatului UNITER de a-i acorda exceptionalului om de teatru , regizor scenarist si actor nonagenar ,- premiul de Excelenta.

Castigator al celei de a 5-a invitatii duble , in urma raspunsului corect este George Tache din Bucuresti


Etichete Concurs Gala Premiilor UNITER

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live