Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 10 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

21 Mai 2015
Vizualizari: 1039
Comentează add

De luni 18 mai cei care ne asculta cu atentie in radioprogramele Prietenii de la 10. La minut sau Obiectiv Romania vor putea participa la un concurs cu premii.

Concurs Gala Premiilor UNITER - II Concurs Gala Premiilor UNITER - II - Conține audio

mihaela-helmis

De luni 18 mai cei care ne asculta cu atentie in radioprogramele Prietenii de la 10. La minut sau Obiectiv Romania vor putea participa la un concurs cu premii.

Pe parcursul acestei saptamani puteti castiga 5 invitatii cu 2 locuri la Gala UNITER programată in 25 mai la Teatrul National IL Caragiale din Bucuresti.

Pentru prima data in istoria Galei, s-au pus in vanzare bilete pentru spectacolul care va celebra 25 de ani de la înfiintarea Uniunii Nationale a Teatrelor din Romania.

Puteti vota direct in cadrul sondajului „Pentru tine cine e castigatorul?“, de pe noul site www.uniter.ro, sau puteti participa, pe parcursul acestei saptamani , la concursul organizat in direct, la Radio Romania Actualitati.

Interviu cu criticul de teatru Monica Andronescu, membru al juriului 1 de nominalizări pentru Gala UNITER şi a doua întrebare - concurs pentru obţinerea unei invitaţii la Gala din 25 mai.

Răspuns și câștigător

Răspunsul corect: Cei doi regizori ai spectacolelor nominalizate sunt Victor Ioan Frunză şi Andrei Şerban, iar invitaţia din 19 mai pentru Gala UNITER - a fost câştigată de Pruna Aurelia din judeţul Dâmboviţa.


Etichete Concurs Gala Premiilor UNITER

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live