Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Iulie 2021
Vizualizari: 326
Comentează add

Sunt disponibile 125 de posturi de judecător și de procuror la instanțele și parchetele din țară, care ar putea fi suplimentate cu alte peste 30.

Concurs de admitere la Institutul Național al Magistraturii

radiojurnal

  FOTO: Arhivă.

Sistemul de justiție are nevoie imperioasă de judecători și procurori, cu atât mai mult cu cât a fost ratat un an de concursuri de admitere la Institutul Național al Magistraturii, iar efectele se vor resimți o perioadă, a afirmat ministrul Justiției, Stelian Ion, la debutul concursului de vineri, 30 iulie.
 
El a afirmat că îşi dorește o competiție reală și de calitate, cu mulți candidați din rândul cărora să fie selectaţi pe merit viitorii magistrați. Absolvenţii de drept au acum ocazia să opteze pentru intrarea în magistratură și să contribuie astfel la o justiție dreaptă și în interesul cetățenilor - a adăugat Stelian Ioan - și le-a urat succes candidaților, care au termen de înscriere până pe 10 august, iar întreaga procedură de selecție se va încheia spre sfârșitul lunii februarie a anului viitor.
 
Conform paginii de internet a Institutului Național al Magistraturii, sunt disponibile 125 de posturi de judecător și de procuror la instanțele și parchetele din țară, care ar putea fi suplimentate cu alte peste 30.

Etichete Stelian IonmagistraturăINMJUSTIȚIE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live