Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 August 2019
Vizualizari: 682
Comentează add

Raport min. sănătății: Institutul Naţional de Medicină Legală a respectat cu stricteţe toate procedurile privind analiza probelor în cazul Caracal.

Concluziile anchetei de la INML

radiojurnal

Anchetatorii caută probe în locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, suspect în cazul uciderii a două adolescente din localitate, august 2019. Foto: Arhivă/ Nicolae Badea/ Agerpres

Institutul Naţional de Medicină Legală a respectat cu stricteţe toate procedurile privind analiza probelor în cazul Caracal.

Este una dintre concluziile controlului administrativ făcut de Ministerul Sanataţii la institut după plângerea facută de Alexandru Cumpanaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu.

Pe de altă parte, raportul arată că nu a fost posibilă identificarea persoanelor care ar fi dezvaluit date sau documente cu privire la realizarea expertizelor medico-legale.

În acest context s-a decis să fie desemnată o persoană din cadrul INML care sa aiba atribuţii de comunicare a informatiilor de interes public.

Raportul a fost facut public astăzi de catre Alexandru Cumpanaşu după ce, miercuri, a facut o solicitare la Ministerul Sanătătii în care a cerut sa fie dispuse verificari la INML, întrucât, din institutie s-ar fi scurs în presa informaţii false.


Etichete inmlraportproceduricaracalalex cumpanasuministerul sanatatiiexpertize

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live