Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Gomboş

30 Decembrie 2012
Vizualizari: 3082
Comentează add

La Bucureşti, alături de poliţişti vor fi prezenţi pe străzi şi 400 de jandarmi, în contextul în care în oraş vor avea lor mai multe petreceri în stradă de Revelion.

Concerte de Revelion în Bucureşti

catalin-gombos

Arhivă. Foto: Cristiana Sabău.

Peste 53.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne au fost mobilizaţi în întreaga ţară pentru a asigura ordinea publică în aceste zile.

La Bucureşti, alături de poliţişti vor fi prezenţi pe străzi şi 400 de jandarmi, în contextul în care în oraş vor avea lor mai multe petreceri în stradă de Revelion.

Mijloacele de transport în comun, staţiile RATB, zonele marilor centre comerciale şi cele în care vor fi organizate evenimente de interes public sunt vizate în aceste zile de forţele de ordine.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, vor fi luate, de asemenea, măsuri împotriva comercializării ilegale a produselor pirotehnice.

De altfel, primarul Sorin Oprescu le-a cerut bucureştenilor care vor participa la petrecerea oferită de primărie în Piaţa Constituţiei să nu folosească petarde şi a promis că vor fi organizate focuri de artificii.

Concerte de Revelion în sectoarele Capitalei

La Revelionul primăriei vor concerta, printre alţii, Lotus şi Cristi Minculescu, Direcţia 5, Vunk, Horia Brenciu şi invitaţii săi.

În sectorul 2, Revelionul va fi organizat la Turnul de Apă din cartierul Pantelimon, recent renovat.

Un alt concert, la care vor cânta Bere Gratis, Trupa Veche şi Proconsul, are loc în parcul IOR din sectorul 3, în zona intrării de la intersecţia străzilor Câmpia Libertăţii şi Baba Novac.

În sectorul 5 sunt pregătite două revelioane - la intersecţia dintre strada Sebastian şi Calea 13 Septembrie, între orele 19:00 şi 1:00 şi contra cost, ca în fiecare an, la Romexpo.

În sfârşit, în sectorul 6 va fi organizată o petrecere în parcarea Plaza Romania, unde vor urca pe scenă Şuie Paparude, Guess Who, DJ Vasile şi acrobaţii trupei Xtreme.

În noaptea de Anul Nou traficul va fi restricţionat în zona pieţelor Constituţiei şi George Enescu, precum şi pe strada Sebastian, iar Metrorex şi RATB au anunţat că vor lucra toată noaptea.


Etichete Ştiri BucureştiordineconcertePiaţa ConstituţieirevelionpetardeIrisCristi MinculescuLotusDirecţia 5Bere GratisIORRomexpoMetrorexRATB

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live