Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICA - Omul cu chitara (R) Luni, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

11 Ianuarie 2019
Vizualizari: 499
Comentează add

Bosch va înfiinţa la Miskolc linii de fabricaţie pentru produse de ultimă generaţie, precum şi sisteme de testare.

Concernul Bosch investeşte în Ungaria la Miskolc

sergiu-stet

  Şeful diplomaţiei ungare, Peter Szijjarto. Foto: kormany.hu

La fabrica din Miskolc, Robert Bosch Energy and Body Systems Kft., a grupului industrial german Bosch, va începe o investiţie în valoare de peste 14 miliarde de forinţi, anunţă MTI.

În cadrul proiectului, care va fi finalizat în 2021, vor fi înfiinţate, printre altele, linii de fabricaţie pentru produse de ultimă generaţie, precum şi sisteme de testare, a anunţa vineri, 11 ianuarie, la Miskolc, conducerea uzinei.

Cu acest prilej, ministrul ungar de externe, Péter Szijjártó, a subliniat că la această investiţie, în valoare de 14,1 miliarde de forinţi, Guvernul Ungariei va contribui cu un ajutor nerambursabil de 2,65 de miliarde de forinţi. Peter Szijjarto a mai precizat că anul trecut economia ungară s-a dezvoltat în condiţii deosebite impuse de economia mondială, înregistrând o performanţă "unică", excepţională, chiar un record.

"Per ansamblu, anul trecut firmele străine au investit mai mulţi bani decât în toţi anii precedenţi. Companiile au anunţat realizarea a 98 de mari investiţii, în valoare de 1.380 de miliarde de forinţi. Aceste investiţii au fost susţinute de Guvernul de la Budapesta cu 135 de miliarde de forinţi, bani nerambursabili", a adăugat ministrul de externe. 


Etichete Péter SzijjártóBoschUngariaMiskolcautopresăUE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live