Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio Vacanța

8 Iulie 2017
Vizualizari: 2644
Comentează add

Considerată altădată perla din sudul litoralului și o stațiune exclusivistă, Neptun este acum mai degrabă o destinație agreabilă pentru turismul balnear.

Concediu la mare: Neptun

radio-vacanta

Foto: Radio Vacanta.

Considerată altădată perla din sudul litoralului și o stațiune exclusivistă, Neptun este acum mai degrabă o destinație agreabilă pentru turismul balnear.

La Policlinica „Doina“ vin pacienți de zeci de ani. O doamnă din București ne-a declarat că „a fost atât de mulțumită de tratamentul de aici, de doamna doctor, de tot personalul încât a primit din partea fiului său o căsuță de vacanță, în apropiere, unde vine cu toată familia, în fiecare vară.”

Complexul balnear este bine cunoscut și în străinătate. „Aleg cura de aici pentru că îmi place zona și m-am convins de eficacitatea tratamentului. Bazinul este una dintre atracții, pentru că îmi place mult să înot. Traversez aproape toată Europa ca să vin aici, an de an, deși consider că mai sunt multe de făcut în Neptun. Trebuie făcută curățenie, trebuie reparate străzile și trotuarele, măcar până la Policlinică “, spune o turistă venită din Paris.

În baza de tratament am întâlnit și o doamnă al cărei soț este romancier și care este cazată la Vila Scriitorilor din Neptun. „Vin des în stațiune, dar la Policlinica Doina sunt pentru prima dată, la recomandarea lui Nicolae Manolescu, Președintele Uniunii Scriitorilor din România. Sunt extrem de impresionată de calitatea personalului, a medicilor, a asistentelor, a aparaturii care există aici.”

Mai multe pe site-ul nostru radiovacanta.ro.


Etichete concediu la mareneptun

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live