Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Izabela Aivăncesei

17 Decembrie 2015
Vizualizari: 1154
Comentează add

Președintele Director General al Societății Romane de Radiodifuziune si încă cinci jurnaliști ai SRR, medaliați cu titlul de "Prieten al comunității evreiești din Romania".

Comunitatea evreiască, medalie pentru Președintele Director General al SRR

izabela-aivancesei

Președintele Director General al Societății Romane de Radiodifuziune. Foto: Izabela Aivancesei.

Președintele Director General al Societății Romane de Radiodifuziune si încă cinci jurnaliști ai instituției printre care colegii noștri Angela Cerven și Remus Rădulescu li s-au acordat medalia de onoare "Prieten al comunității evreiești din Romania" pentru activitatea de promovare și de susținere de-a lungul timpului a Comunității evreiești din România.

Distincții de același tip li s-au decernat și altor personalități politice și culturale printre care Maia Morgenstern,  Stelian Tănase, dar și colegilor noștri Carol Malinescu, Remus Rădulescu și Cristina Toma.

Medalia de onoare se acorda de către Comunitatea evreiasca  de cinci ani celor apropiați de poporul evreu și de istoria sa, printre cei care au primit distincția se numără Mihai I, președinții Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Basescu și Klaus Johannis decorat cu aceasta distinctie încă din perioada în care era primar al orașului Sibiu.

Foto: Izabela Aivancesei.


Etichete PDGradio romaniaOvidiu miculescumedalie de onoaresrrAngela cervenremus radulescuprieten al comunitatii evreiesti din romaniaregele mihai 1ion iliescuemil constantinescutraian basescuklaus iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live