Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 30 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

31 Martie 2020
Vizualizari: 158
Comentează add

Cea mai mare pierdere estimată este legată de returnarea banilor pentru bilete, totalizând aproape 35 de miliarde de dolari.

Companiile aeriene estimează o pierdere de venituri de 40 de miliarde USD

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Companiile aeriene au anunţat că riscă pierderi nete de aproximativ 40 de miliarde de dolari în cele trei luni până la sfârşitul lunii iunie din cauza restricţiilor de călătorie generate de pandemia de coronavirus.

BBC amintește că în condiţiile în care multe ţări din lume au impus restricţii ferme de călătorie, multe companii au fost nevoite să îşi suspende rute şi să menţină la sol multe aeronave.

Pentru că nu mai înregistrează venituri decât din servicii de transport de mărfuri, operatorii aerieni îşi epuizează rezervele de capital. În aceste condiţii, pierderile totale ale industriei aeronautice sunt estimate la aproximativ 39 de miliarde de dolari până la sfârşitul lunii iunie, o cifră descrisă ca "devastatoare".

Cea mai mare pierdere estimată este legată de returnarea banilor pentru bilete, totalizând aproape 35 de miliarde de dolari. 

(S.S.)


Etichete aeronaveaviatictransport

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live