Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

29 Ianuarie 2019
Vizualizari: 732
Comentează add

Statele Unite acuză gigantul telecom din China de fraudă, furt de tehnologie de la un rival american şi încălcarea sancţiunilor americane impuse Iranului.

Compania chineză Huawei respinge acuzaţiile aduse de SUA

sergiu-stet

 

Compania chineză Huawei a făcut o scurtă declaraţie, în urma acuzaţiilor aduse de Washington, printre care se numără fraudă, furt de tehnologie de la un rival american şi încălcarea sancţiunilor americane impuse Iranului.

BBC citează declaraţia, lungă de doar un paragraf, în care firma neagă toate acuzaţiile. În legătură cu acuzaţia americană privind faptul că un număr mare de e-mailuri demonstrează că Huawei ar fi înfiinţat o schemă internă de premiere pentru a-şi încuraja angajaţii să fure proprietăţi intelectuale ale competitorilor săi, declaraţia companiei susţine că această problemă a fost deja rezolvată.

Ca răspuns faţă de rapoartele care susţin că SUA au cerut în mod oficial extrădarea directoarei financiare a Huawei, aflată momentan în detenţie în Canada, un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe a afirmat că în ambele ţări China va fi reprezentată puternic.


Etichete Huawei5gtehnologiereţeletelecomunicaţiiChinaSUA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live