Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 17 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 Februarie 2018
Vizualizari: 376
Comentează add

Miercuri are loc reuniunea Comitetului Executiv Naţional al PSD are loc miercuri, pe ordinea de zi fiind şi evaluarea secretarilor de stat.

Comitetului Executiv Naţional al PSD

florin-lepadatu

 

Miercuri are loc reuniunea Comitetului Executiv Naţional al PSD are loc miercuri, pe ordinea de zi fiind şi evaluarea secretarilor de stat.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reafirmat luni că la şedinţa CExN de miercuri va urma să fie discutată evaluarea secretarilor de stat şi că nu are de gând "să execute pe nimeni".

El a adăugat că guvernul va fi cel care va propune restructurarea sau comasarea unor instituţii.

"De asemenea, s-a discutat un set de priorităţi pentru perioada următoare, a vorbit de asemenea cum a gândit comunicarea şi relaţionarea între guvern, parlament şi coaliţia de guvernare.

S-a discutat de asemenea despre importantele priorităţi legislative, au vorbit cei doi lideri de grup de la Senat şi Camera Deputaţilor.

Am vorbit de asemenea despre CExN de miercuri, care va avea ca principal punct la ordinea de zi sperăm încheierea discuţiei despre evaluarea secretarilor de stat care sunt acum în funcţie", preciza liderul PSD.

Tot luni, premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu a discutat despre comasări sau restructurări ale unor instituţii sau agenţii guvernamentale, apreciind că trebuie văzut mai întâi ce implică o astfel de situaţie.

"Nu am vorbit încă de această comasare, nu am făcut nicio declaraţie legată de comasare.

Ca să vorbim de o comasare, trebuie înainte să avem discuţii, să vedem ce implică acest lucru, să vedem criteriile pe care facem această comasare, să vorbim de criterii de performanţă, de indicatori calitativi", a precizat Viorica Dăncilă.


Etichete PSD

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live