Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 13 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Aprilie 2019
Vizualizari: 569
Comentează add

Comitetul Interministerial pentru Securitate "România - Uniunea Europeană" s-a reunit, azi, la Sibiu, oraşul care va găzdui Summitul European din 9 mai.

Comitetul Interministerial pentru Securitate "România-UE", la Sibiu

radiojurnal

Sibiu. Foto: Agerpres.

Comitetul Interministerial pentru Securitate "România - Uniunea Europeană" s-a reunit, azi, la Sibiu, oraşul care va găzdui Summitul European din 9 mai.

Potrivit unui comunicat, au fost analizate, în detaliu, la faţa locului, măsurile de securitate ce se impun pentru un astfel de eveniment.

Acest Comitet interministerial a fost constitui la nivelul conducerilor instituţiilor din Sistemul Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională - MApN, MAI, SRI, SIE, STS şi SPP.

Fiecare instituţie, în limitele competenţelor prevăzute prin lege, a stabilit şi a adaptat măsurile de securitate necesare bunei derulări a evenimentelor din 9 mai, astfel încât să permită desfăşurarea în condiţii normale a activităţilor cotidiene din Sibiu şi fără să impună restricţii deosebite, se mai precizează în comunicat.


Etichete Preşedinţia României la Consiliul UEComitetul Interministerial pentru Securitate "România - Uniunea Europeanăsibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live