Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Ianuarie 2018
Vizualizari: 489
Comentează add

Şedinţa comitetului executiv naţional al PSD a fost mutată pentru luni la ora 16:00, după ce iniţial fusese programată cu două ore mai devreme.

Comitetul Executiv al PSD, reprogramat luni la ora 16.00

radiojurnal

 

UPDATE: Primarul Capitalei, Gabriela Firea, solicită premierului Mihai Tudose şi preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să formuleze cât mai repede principiile de colaborare ale unei înţelegeri pe care apoi să o semneze.
 
Ea susţine că amândoi au greşit, iar acum au obligaţia de a găsi o cale de colaborare pentru a înceta orice dispută în partid şi pentru a nu pierde încrederea cetăţenilor.
 
Într-o postare pe internet, Gabriela Firea mai arată că resimte această dispută, care duce la stagnarea ori blocarea proiectelor pentru Bucureşti.
 
- - - - - - - - - - - - - - - -
 
Şedinţa comitetului executiv naţional al PSD a fost mutată pentru luni la ora 16:00, după ce iniţial fusese programată cu două ore mai devreme.
 
Decizia a fost luată pentru a da ocazia a cât mai multor lideri de filiale din ţară să ajungă la întâlnirea unde ar urma să fie tranşată situaţia generată de conflictul la vârful partidului.
 
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, spune că era nevoie de convocarea unei şedinţe-fulger a Comitetul Executiv pentru reglarea problemelor din partid, care s-au amplificat în ultima perioadă.
 
Într-o declaraţie televizată, el a spus că nu este vorba despre un nou caz Grindeanu şi că situaţia va fi detensionată luni.
 
Reamintim că întâlnirea de mâine are loc în contextul tensiunilor dintre premierul Mihai Tudose şi ministrul de interne de interne Carmen Dan.

Etichete Comitetul Executiv al PSDLiviu DragneaMihai TudoseCarmen DanCodrin Ştefănescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live