Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL - continuare Joi, 21 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Februarie 2018
Vizualizari: 836
Comentează add

Preşedintele PSD susţine că este nevoie de înfiinţarea unei comisii parlamentare care să investigheze activitatea desfăşurată de SPP.

Comisie parlamentară pentru ”investigarea activității desfăşurate de SPP”

radiojurnal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că este nevoie de înfiinţarea unei comisii parlamentare care să investigheze activitatea desfăşurată de Serviciul de Protecţie şi Pază, precum şi modul cum relaţionează unele instituţii ale statului. Liderul social-democrat a precizat că propunerea de înfiinţare a comisiei ar urma să fie supusă votului în următorul plen reunit al Parlamentului.

Liviu Dragnea: Da, este nevoie de o anchetă parlamentară atât în ceea ce priveşte activitatea SPP-ului, şi internă, şi activitatea desfăşurată în afara limitelor legale şi constituţionale, cât şi despre relaţionarea unor instituţii şi a unor şefi din diverse instituţii, care se pare că acţionează într-un mod ilegal. Dacă se va face această comisie de anchetă, şi sper să se facă, atunci sper să avem nişte concluzii mult mai serioase.

Premierul Viorica Dăncilă a decis recent să renunţe la serviciile SPP, iar vicepremierul Paul Stănescu a afirmat că a fost abordat, prin intermediari, de generalul Pahonţu cu privire la chestiuni care ţin de organizarea internă a PSD.


Etichete comisii parlamentaractivitatea desfăşurată de SPP

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live