Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

19 Aprilie 2019
Vizualizari: 462
Comentează add

Comisia mixtă interguvernamentală face deplasări în teritoriu pentru a se informa cu privire la asigurarea drepturilor culturale, spirituale, lingvistice și educaționale.

Comisia mixtă interguvernamentală ucraineano-română în judeţul Maramureş

rador

 Foto: Arhivă.

Comisia mixtă interguvernamentală ucraineano-română privind asigurarea drepturilor persoanelor aparținând minorităților naționale efectuează, zilele acestea, o vizită de lucru în județul Maramureș.
 
Comisia mixtă interguvernamentală face deplasări în teritoriu pentru a se informa cu privire la asigurarea drepturilor culturale, spirituale, lingvistice și educaționale, dar și a avea modele de bună practică și cunoaște schimburile de experiență care există în comunitățile ucrainene din Maramureș.
 
Sunt vizitate instituții de învățământ, obiective religioase, respectiv vor avea întâlniri cu reprezentanții autorităților administrației publice locale reprezentanții comunităților ucrainene, dar și cu vicarul ortodox ucrainean.
 
Vizita comisie mixte interguvernamentale are scopul impulsionării pozitive a dialogului constructiv dintre cele două părți în privința asigurării drepturilor minorităților naționale, dar și dintre cele două state.

Etichete UcrainaRomâniacomisie interguvernamentalăSighetu MarmaţieişcolilimbăMaramureşTranscarpatia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live