Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

15 Iunie 2020
Vizualizari: 215
Comentează add

Comisia Europeană a lansat platforma Re-open EU

carmen-gavrila

 Foto arhivă

Comisia Europeană a lansat astăzi o platformă pe internet intitulată ''Re-open EU'', 'Redeschide Uniunea Europeană', pentru a sprijini reluarea în siguranță a călătoriilor și a turismului în întreaga Europă.
 
Platforma este disponibilă în toate limbile Uniunii și este menită să îi ajute pe europeni să-și planifice vacanțele de vară, dar și deplasările pe termen mai lung, ținând cont de riscurile încă persistente legate de coronavirus.
 
Platforma furnizează informații în timp real privind frontierele, disponibilitatea mijloacelor de transport, și a serviciilor de turism din statele membre. Sonya Gospodinova, de la Biroul de presă al Comisiei Europene:
 
Sonya Gospodinova: Re-open EU oferă informații practice furnizate Comisiei de către statele membre cu privire la restricțiile de călătorie, la măsurile de protecție a sănătății publice și de siguranță, cum ar fi distanțarea fizică sau purtatul măștilor, precum și alte informații utile, precum ofertele turistice din fiecare țară și din Uniunea Europeană.
 
Reporter: Platforma conține și informații despre sponsorizarea prin vouchere, care le permite consumatorilor să-și demonstreze sprijinul față de hotelurile sau restaurantele preferate, cumpărând vouchere de cazare sau de masă, după redeschiderea acestor unități, pentru a ajuta industria hotelieră din Europa în perioada inițială a ridicării restricțiilor și a redeschiderii granițelor. 
 
(PH)

Etichete ceplatformare-open(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live