Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Martie 2016
Vizualizari: 886
Comentează add

Modificarea Legii de funcţionare a Radioului şi Televiziunii publice se află în circuitul legislativ al Camerei Deputaţilor.

Comisia de cultură va analiza marți proiectul privind modificarea legii 41

radiojurnal

Propunerea legislativă pentru modificarea legii de funcţionare a Radioului şi Televiziunii publice se află în circuitul legislativ al Camerei Deputaţilor.

Mâine, deputaţii din Comisia de Cultură ar urma să întocmească raportul final, care va fi suspus dezbaterii şi aprobării plenului.

Asociaţia Jurnaliştilor Europeni precizează într-un comunicat că urmăreşte cu îngrijorare demersurile care ar putea pune în pericol viitorul posturilor publice de radio şi televiziune din România.

Este important ca orice schimbări care intervin în legea de funcţionare a celor două servicii să nu afecteze postul public de radio - se mai arată în document.

Asociaţia Jurnaliştilor Europeni critică şi lipsa unei dezbateri publice, deschise şi ample, înainte de a încerca modificarea legii în an electoral.


Etichete propunere legislativalegea de functionare a SRRSRTVcamera deputatilorcomisia de culturaraport finalasociatia jurnalistilor europeni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live