Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (R) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

27 Octombrie 2021
Vizualizari: 213
Comentează add

Comisia Europeană a aprobat un sprijin de 358 de milioane de euro pentru România, destinat IMM-urilor afectate de pandemie.

Comisia Europeană, sprijin de 358 de milioane de euro pentru Romania

-

FOTO: Arhivă.

Comisia Europeană a aprobat astăzi un sprijin de 358 de milioane de euro pentru România, destinat întreprinderilor mici și mijlocii afectate de restricțiile impuse de pandemie. Sprijinul este acordat în cadrul temporar pentru ajutoare de stat; banii vor veni sub formă de granturi directe, pentru investiții în activități de producție, în sume până la un milion de euro pentru fiecare beneficiar. Schema de ajutor este disponibilă pentru întreprinderi mici și mijlocii din industria de procesare, construcții, vânzări en-gros și en-détail, reparații auto și de motociclete, transport și depozitare.

Ca să fie eligibile pentru sprijin, firmele trebuie să fi fost create în România până în decembrie 2018 și să fi înregistrat profit operațional în 2019. Comisia Europeană anticipează că de schema de ajutor ar putea beneficia aproximativ 4.000 de companii românești mici și mijlocii.


Etichete (ii)comisia europeanapandemiesprijinimm

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live