Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Ianuarie 2018
Vizualizari: 743
Comentează add

Aflată în vizită la Bucureşti, Corina Creţu a precizat că aşteaptă învestirea guvernului pentru a discuta cu noul premier despre necesitatea accelerării proiectelor europene.

Comisarul european Corina Crețu va discuta cu premierul Viorica Dăncilă

radiojurnal

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu. Foto: Arhivă.

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, consideră că România trebuie să accelereze implementarea pe teren a proiectelor realizate cu bani europeni şi atrage atenţia că, în ciuda progeselor făcute în ultimele luni, riscă să piardă fonduri comunitare.

Corina Creţu: "Există în continuare pericolul de a fi pierduţi bani, iar efortul nu trebuie întrerupt, ci, dimpotrivă, amplificat. Mă bucur că au fost propuse o serie de măsuri care dacă ar fi aplicate ar putea aduce rezultate imediate, evitând astfel situaţia în care România pierde importante sume din banii europeni prin dezangajare".

Aflată în vizită la Bucureşti, Corina Creţu a precizat că aşteaptă învestirea guvernului pentru a discuta cu noul premier despre necesitatea accelerării proiectelor europene.

Comisarul european pentru politică regională a pledat pentru simplificarea totală a procedurilor birocratice pentru accesarea fondurilor europene, astfel încât să există un singur set de reguli, o chestiune care trebuie să fie negociată între Comisia Europeană, Consiliul European şi Parlamentul European.


Etichete Comisarul european pentru politică regionalăCorina Creţuromaniafonduri europeneproiecte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live