Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Miercuri, 01 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

22 Decembrie 2014
Vizualizari: 1573
Comentează add

Zeci de gălăţeni, au asistat la ceremonia de depunere a coroanelor de flori la Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluţiei din 1989, aflat vizavi de Prefectura Galaţi.

Comemorarea eroilor Revoluţiei la Galaţi

maria-mandita-galati

 Depuneri de coroane la Galaţi. Foto: Maria Mîndiţă

 Zeci de gălăţeni, au asistat, în această dimineaţă, la ceremonia de depunere a coroanelor de flori la Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluţiei din 1989, aflat vizavi de Prefectura Galaţi. 

 
Au depus coroane de flori revoluţionari, urmaşi ai eroilor Revoluţiei, Batalionul 300 Infanterie Sf Apostol Andrei, autorităţile locale şi reprezentanţi ai partidelor politice. 
 
De la ora 13.00,  la Cimitirul Eternitatea, sunt programate alte manifestări similare. 
 
La careul Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 se va oficia o slujbă de pomenire a eroilor Revoluţiei, după care se vor depune coroane de flori şi va avea loc defilarea Gărzii de Onoare. 
 
Şi Primăria municipiului Galaţi organizează astăzi, cu începere de la ora 15.00, la Teatrul Muzical “N. Leonard”, o ceremonie solemnă de aniversare a 25 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989.
 
În cadrul ceremoniei, vor fi decernate diplome și medalii de onoare urmașilor eroilor martiri, răniților și luptătorilor Revoluției anticomuniste din 1989. 
 
În decembrie 1989 şi-au pierdut viaţa 15 gălăţeni şi alţi şapte au fost răniţi. 
 
În principal, este vorba despre tineri din municipiul şi judeţul Galaţi care în acel moment efectuau stagiul militar în alte locuri din ţară unde au avt loc confruntări armate. 

Etichete Ştiri sud-est25 de ani de la Revoluţiecomemorareeroiceremonii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live