Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 August 2019
Vizualizari: 465
Comentează add

În scurt timp, va începe etapa a treia a acţiunilor desfăşurate de Comandamentul Litoral 2019, structura destinată protecţiei consumatorilor pe perioada estivală.

Comandamentul Litoral 2019 va demara a treia etapă de controale

radiojurnal

Foto anat.ro

În scurt timp, va începe etapa a treia a acţiunilor desfăşurate de Comandamentul Litoral 2019, structura destinată protecţiei consumatorilor pe perioada estivală.

Acest organism îşi propune să redea încrederea românilor în turismul la Marea Neagră, după cum a declarat, astăzi, la Radio România Actualităţi, noul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Horia Constantinescu.

Invitat în rubrica "Apel Matinal", acesta a făcut un apel la instituţiile responsabile să lucreze împreună, în condiţiile în care în România încă există agenţi economici care practică turism de ocazie.

Horia Constantinescu: La acest moment, încă ne confruntăm cu operatori economici care îşi încearcă norocul în activităţi economice pe litoral, încă ne confruntăm cu turism alimentar la baracă, la dugheană, la rulotă, altfel decât ar trebui acestea să fie. Din păcate, cine le autorizează ar trebui să-şi asume această răspundere şi să ştim că, până la urmă, dacă nu ne aşezăm la o masă toate autorităţile cu responsabilitate în domeniu, singurii care vor avea de suferit vor fi turiştii şi consumatorii români.

Activitatea de până acum a Comandamentului Litoral 2019 s-a soldat cu amenzi de peste 700.000 de lei, în urma a aproape 200 de controale.


Etichete apel matinalconsumatorilitoral

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live