Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marcela Petcu

22 Iulie 2019
Vizualizari: 515
Comentează add

La această oră, în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se înregistrează coloane mari de autoturisme pe sensul de ieșire din România înspre Bulgaria.

Coloane mari de autoturisme la frontiera Giurgiu-Ruse

marcela-petcu

Coloane mari de autoturisme la frontiera Giurgiu-Ruse. Foto: Marcela Petcu.

La această oră, în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se înregistrează coloane mari de autoturisme pe sensul de ieșire din România înspre Bulgaria.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere spun că agomerația este generată de volumul mare de autoturisme și a faptului că autorităţile de frontieră bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptată volumului mare de trafic.

Se lucrează pe 4 benzi, iar dacă situația o va impune, va deschide o bandă suplimentară, astfel încât traficul de autoturisme să poată fi fluidizat cât mai repede.

Timpii de așteptare pentru autoturisme, pe sensul de ieșire, pentru autoturisme, este de 70 de minute, și trebuie să știți că veți sta la coadă atât la ghișeele pentru achitarea taxei de tranzitare a Podului Prieteniei, cât și la intrarea în vama bulgară, unde sunt coloane de autoturisme pe patru artere de circulație.


Etichete Giurgiu-Ruseromaniabulgariacnairpodul prietenieifrontieracoada

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live