Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Turea

31 Martie 2020
Vizualizari: 316
Comentează add

Reprezentanţii medicilor din Bucureşti recomandă crearea de spaţii de izolare în toate spitalele.

Colegiul Medicilor recomandă crearea de spaţii de izolare în spitale

adriana-turea

Foto: Arhivă.

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti constată că ameninţările asupra stării de sănătate a populaţiei şi cele asupra medicilor şi întregului personal medical sunt serioase şi riscă să se agraveze în următoarele zile.

Reprezentanţii medicilor din Bucureşti fac unele recomandări, printre care se numără crearea de spaţii de izolare în toate spitalele.

Reprezentanţii Colegiului Medicilor din Bucureşti atrag atenţia că sunt necesarea crearea de spaţii de izolare pentru toate spitalele COVID sau non-COVID pentru pacienţii suspecţi cu toate măsurile corecte de protecţie pentru personalul medical.

Toţi pacienţii cu simptomatologie sugestivă de infecţie cu COVID-19 trebuie trataţi ca suspecţi şi izolaţi corespunzător pentru protecţia, atât a cadrelor medicale, cât şi a celorlalţi pacienţi până la obţinerea rezultatelor de laborator.

Colegiul Medicilor din Bucureşti consideră că personalul medical nu trebuie amenunţat cu implicaţii penale, moralul acestuia  fiind oricum afectat major în situaţia actuală.

De asemenea, reprezentanţii medicilor fac apel către autorităţi şi susţin că nu trebuie interzisă demisia personalului medical care va purta oricum toată viaţa responsabilitatea unei asemenea decizii.

Tototdată, Colegiul Meicilor din Bucureşti face apel către autorităţi să asigure condiţiile corecte pentru ca armata în halate albe să poată lupta şi dau asigurări că aceasta îşi va face datoria indiferent de riscurile asumate.

(RS)


Etichete colegiul medicilorcoronavirusbucurestimedicispitalespatii de izolare(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live