Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Bahor, Brăila

27 August 2011
Vizualizari: 1123
Comentează add

Brăilenii care duc aparatele vechi la centrele de colectare din oraş au şansa să câştige premii la tombolă, constând în cinci frigidere şi 20 de cuptoare cu microunde.

Colectare de deşeuri cu premii, la Brăila

gina-bahor-braila

La Brăila, autorităţile locale au pus la dispoziţia locuitorilor opt puncte de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice.

Campania promovată în acest sens îi stimulează prin premii pe cetăţeni să predea la punctele speciale aparatele vechi.

Până la ora 12:00, aproape 100 de brăileni s-au îndreptat către cele opt locaţii amplasate în municipiu, iar voluntarii ROREC au spus că speră ca numărul celor care aduc aparatură electronică sau electrocasnică să fie mai mare de 900, faţă de câţi au fost în prima acţiune similară, tot în acest an, în luna mai.

Brăilenii au şansa să câştige premii la tombolă, constând în cinci frigidere şi 20 de cuptoare cu microunde în cadrul acţiunii organizate de Asociaţia ROREC în colaborare cu Primăria Brăila, care se încheie la ora 17:00.

Primarul Aurel Simionescu a spus că, dacă până acum brăilenii nu se preocupau să doneze astfel de aparatură, situaţia este cu totul alta, odată cu posibilitatea obţinerii câştigurilor în aparatură nouă.

Datorită premiilor puse în joc, brăilenii au predat în timpul acţiunii din luna mai anul acesta nu mai puţin de 15 tone de deşeuri electrice şi electronice.


Etichete Ştiri Sud-Estcolectaredeşeuritombolăelectrocasnice

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live