Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

16 Septembrie 2021
Vizualizari: 193
Comentează add

Acţiunile de colectare vor avea loc luna aceasta în Otopeni, Galaţi, Murfatlar, Şuletea, Cumpăna şi în judeţul Constanţa.

Colectare a deşeurilor de echipamente electrice și electronice în 3 orașe

sergiu-stet

 Foto: Arhiva/CapturaVideo.

Ecotic organizează, pe parcursul lunii septembrie, o serie de campanii 'Oraşe Curate', de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în trei oraşe şi cinci comune din ţară.
 
Potrivit unui comunicat al organizaţiei, transmis joi AGERPRES, persoanele care doresc să se debaraseze corect de deşeuri vor avea la dispoziţie, gratuit, soluţii de preluare a echipamentelor voluminoase (minimum 50 kg deşeuri electrice/frigider/maşină de spălat etc).
 
Predarea deşeurilor se va face la puncte de colectare dedicate, iar pentru a încuraja iniţiativa de colectare - reciclare, organizatorii campaniilor oferă premii.
 
Acţiunile de colectare se vor derula în Otopeni, Galaţi, Murfatlar, Şuletea, Cumpăna şi în judeţul Constanţa.
 
Ecotic este prima organizaţie a producătorilor şi importatorilor de echipamente electrice şi electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006.
 
Organizaţia pune la dispoziţie, gratuit, recipienţi pentru colectarea separată a deşeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni inclusiv surse de lumină şi baterii, precum şi preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu.

Etichete DEEEGalațiOtopenimurfatlarConstanțadeșeuriECOTIC

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live