Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 30 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Ianuarie 2017
Vizualizari: 739
Comentează add

La o zi după trecerea sa în rezervă, Florian Coldea spune că a respectat legea şi normele deontologice aşa cum reiese şi din ancheta SRI.

Coldea spune că fără uniforma militară va avea libertatea de a vorbi public

radiojurnal

  Florian Coldea.

Fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, consideră că recentele atacuri la adresa sa i-au afectat propria imagine dar mai ales pe cea privind activitatea instituţiei şi riscă să afecteze buna funcţionare a SRI.

El a afirmat, ieri, pentru Agerpres, la o zi după trecerea sa în rezervă, că, pe durata mandatului său, România a fost o ţară sigură, stabilă şi a fost cu succes apărată de riscurile şi ameninţările de securitate cu care s-a confruntat permanent.

Generalul-locotenent în rezervă a mai subliniat că ancheta internă a SRI a indicat, fără echivoc, faptul că a respectat legea şi normele deontologice specifice.

Criticilor săi, le-a transmis că, lipsit de constrângerile statutului şi uniformei militare, va avea, în viitor, libertatea de a vorbi, de a se exprima public.

Acuzaţiile la adresa lui Florian Coldea lansate de fostul deputat Sebastian Ghiţă a provocat un adevărat scandal mediatic. 


Etichete florian coldeasriimagineatacurisebastian ghiţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live