Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Marin

17 Septembrie 2018
Vizualizari: 1311
Comentează add

Colaborarea dintre Radioul Public şi proiectul Laserului de Mare Intensitate de la Măgurele trebuie continuată şi fructificată şi în viitor, a afirmat preşedintele director general

Colaborarea dintre Radioul Public şi Laserul de la Măgurele va continua

andreea-marin

  Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin

Colaborarea dintre Radioul Public şi proiectul Laserului de Mare Intensitate de la Măgurele trebuie continuată şi fructificată şi în viitor, a afirmat preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, prezent astăzi la o conferinţă pe tema modului în care o invenţie poate ajunge la public.

El a adăugat că de-a lungul timpului, Radio România a fost aproape de acest proiect, care a reprezentat România şi la Expoziţia Mondială de la Astana, de anul trecut.

Georgică Severin: Referitor la ce se întâmplă la Măgurele, vom spune că este o bucată de Românie situată cu multe zeci de ani înaintea restului ţării, unde se întâmplă lucruri extraordinare şi să sperăm că ceea ce are loc aici va constitui o poartă de deschidere pentru ca întreaga Românie să se modernizeze, să se adapteze la noul context în care trăim. Noi, ca un serviciu public de radiodifuziune care ne propunem să informăm şi să ne educam concetăţenii, trebuie să facem tot ceea ce putem să îi ajutăm, încât românii să afle că aici nu se cheltuie banii inutil, ci orice leu cheltuit aici va avea nişte urmări formidabile în viitor.


Etichete Radio Româniaproiectul Laserului de Mare Intensitate de la Măgurelepreşedintele director general al Societăţii Române de RadiodifuziuneGeorgică Severin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live