Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mira Gomboş

16 Mai 2018
Vizualizari: 472
Comentează add

Discuţiile au vizat şi situaţia politică din România şi Germania, inclusiv evoluţiile privind respectarea statului de drept în România.

Colaborarea PNL-CDU în cadrul PPE discutată de L. Orban şi Angela Merkel

mira-gombos

 

Vizita pe care a făcut-o, în aceste zile, la Berlin, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a prilejuit întrevederi şi discuţii cu importanţi lideri politici din Germania, se arată într-un comunicat al PNL.

Potrivit documentului, Ludovic Orban s-a întâlnit cu cancelarul german Angela Merkel, liderul Uniunii Creştin-Democrate. În cadrul întâlnirii, Angela Merkel a exprimat sprijinul formaţiunii sale pentru Partidul Naţional Liberal din România ca partener apropiat în cadrul PPE, fiind agreate, totodată, principalele modalităţi de colaborare în ceea ce priveşte subiectele de pe agenda europeană.

În comunicat se mai precizează că discuţiile au vizat şi situaţia politică din România şi Germania, inclusiv evoluţiile privind respectarea statului de drept în ţara noastră, dar şi posibilităţile de dezvoltare a relaţiilor economice româno-germane.

 

Etichete Ludovic OrbanAngela MerkelGermaniaPNLPPECDUpopulari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live