Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut (CONTINUARE) Joi, 09 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 August 2015
Vizualizari: 1061
Comentează add

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod Galben de caniculă şi disconfort termic, valabilă până pe 7 august în 31 de judeţe şi Bucureşti.

Codul galben de caniculă, valabil şi vineri

radiojurnal

 Foto: radiotimisoara.ro.  

Codul galben de caniculă a intrat în vigoare joi şi vizează 31 de judeţe şi Capitala, avertizarea este valabilă până vineri seară. 

Meteorologul Maria Tomescu ne spune care sunt zonele afectate şi ce alte fenomene sunt prognozate până vineri seara.  
 
"Temeperaturile vor fi foarte ridicate, maximele depăşind 30 de grade, în aproape toată ţara, iar în Banat, Crişana, Maramureş, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei şi în jumătatea de sud a Moldovei se vor înregistrat, frecvent, maxime de 35 -37 de grade, iar izolat chiar 38 de grade. 
 
"În plus, după-amiaza sunt aşteptate şi averse însoţite de descărcări electrice, astăzi, local, mai ales în nordul, centrul, sud-vestul ţării, dar şi în rest, în zonele de deal şi de munte. Iar mâine, ploile se vor semnala pe spaţii restrânse în regiunile vestice şi, din nou, la munte", spune Maria Tomescu.

Harta: Avertizare de cod galben de canicula. Sursa: ANM.


Etichete Codul galben de caniculăBanatCrişanaMaramureşOlteniaMunteniacea mai mare parte a TransilvanieiMeteorologul Maria Tomescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live