Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 22 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 August 2015
Vizualizari: 833
Comentează add

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod Galben de caniculă şi disconfort termic, valabilă în intervalul 6-7 august în 31 de judeţe şi Bucureşti.

Codul galben de caniculă a intrat în vigoare

radiojurnal

Foto: radiotimisoara.ro.  

Codul galben de caniculă a intrat în vigoare şi vizează 31 de judeţe şi Capitala, avertizarea este valabilă până mâine seară. 

Meteorologul Maria Tomescu ne spune care sunt zonele afectate şi ce alte fenomene sunt prognozate pentru următoarele 48 de ore:  
 
"Temeperaturile vor fi foarte ridicate, maximele depăşind 30 de grade, în aproape toată ţara, iar în Banat, Crişana, Maramureş, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei şi în jumătatea de sud a Moldovei se vor înregistrat, frecvent, maxime de 35 -37 de grade, iar izolat chiar 38 de grade. 
 
"În plus, după-amiaza sunt aşteptate şi averse însoţite de descărcări electrice, astăzi, local, mai ales în nordul, centrul, sud-vestul ţării, dar şi în rest, în zonele de deal şi de munte. Iar mâine, ploile se vor semnala pe spaţii restrânse în regiunile vestice şi, din nou, la munte", spune Maria Tomescu.

Harta: Avertizare de cod galben de canicula. Sursa: ANM.


Etichete Codul galben de caniculă BanatCrişanaMaramureşOlteniaMunteniacea mai mare parte a TransilvanieiMeteorologul Maria Tomescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live